Novak Đoković je već neko vrijeme glavna tema u našim i svjetskim medijima. Kao najbolji tenisač na svijetu, privlači pažnju javnosti, a novinari pomno prate svaki njegov korak. Nedavno su se pojavili naslovi o nesuglasicama u njegovom braku s Jelenom Đoković, no fotografije na društvenim mrežama i njihovo ponašanje u javnosti jasno ukazuju da su to samo neosnovane spekulacije. Podsjetimo, sve je krenulo nakon što su Jelena i Novakova majka imale nesporazume vezane uz njegovu prehranu.

Jedna fotografija s Wimbledona, objavljena prije Novakovog meča u četvrtom kolu, pružila je navijačima prekrasan pogled na stadion. Srpski tenisač će se u nedjelju navečer susresti s Poljakom Hubertom Hurkačem, a ta zanimljiva fotografija je objavljena na službenom Instagram profilu turnira.

Na toj fotografiji se može primijetiti Đokovićeva opuštenost jer je svu pažnju usmjerio prema prelijepoj Moskovljanki ispred sebe. Ta scena se odigrala tijekom Novakovog treninga u All England Clubu. Lokalni fotograf je iskoristio priliku za sjajnu fotografiju, a uz Novaka je trenirala i Elena Ribakina, treća najbolje rangirana tenisačica na svijetu. Đoković je posvetio objavu na društvenim mrežama upravo Ribakinoj.

Mlada djevojka iz Moskve, koja nastupa za Kazahstan, osvojila je ovosezonsko prvenstvo, pa je tako Wimbledon dobio sliku braniteljice naslova u pojedinačnoj konkurenciji. Ribakina se pripremala za meč u trećem kolu i pobijedila Britanku Katie Bolter. Slično kao što je Novak favorit u muškoj konkurenciji, Ribakina je favoritkinja za ženski naslov na Grand Slam turniru. Sada ostaje vidjeti kako će javnost reagirati na Novakove naredne mečeve i ova nova događanja u svijetu tenisa.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here