Mediji su već nekoliko mjeseci opčinjeni obitelji Novaka Đokovića, a posebno se prati ponašanje srpskog tenisača i njegove supruge, Jelene Đoković. Zahvaljujući njihovoj aktivnoj prisutnosti na društvenim mrežama, javnost ima uvid u njihov osobni život, a posebno su zanimljive novosti koje je podijelila Jelena.

Nedavno je Jelena Đoković na društvenim mrežama podijelila vijest o iznenadnoj smrti Padme Rajan, istaknute navijačice Novaka Đokovića, koja je bila poznata kao članica zajednice Nolefan Florida. Novakova supruga izrazila je duboko ožalošćenje zbog gubitka Padme, opisujući je kao osobu s izvanrednim duhom. Jelena je istaknula da je Padma ostavila trajan dojam na nju svojom nježnom i delikatnom prirodom, te ljubavlju i suosjećanjem koje je pružala svima.

U emotivnoj objavi, Jelena Đoković izrazila je najdublju sućut obitelji Padme Rajan, posebno njezinoj dvoje voljene djece koje je brinula s velikom ljubavlju. Svi koji su poznavali Padmu bili su dirnuti njezinom živahnom energijom, predanošću i neprocjenjivom podrškom koju je pružala tijekom godina. Jelena je poželjela da Padma pronađe vječni mir.

Novak Đoković uvijek je imao Padmu uz sebe, a ona je čak pokrenula peticiju za odobrenje njegovog ulaska u Sjedinjene Države kako bi sudjelovao na US Openu 2022. godine. Padma je isticala da nema opravdanja da mu se uskrati prilika da natječe, posebno ako necijepljenim američkim tenisačima bude dopušteno igranje. Njezina inicijativa pokazuje koliko je bila predana i podržavajuća u odnosu prema Novaku Đokoviću. Iznenadna smrt Padme Rajan ostavila je prazninu u zajednici Nolefan Florida i ostavila brojne navijače Novaka Đokovića u tuzi. Vijest je šokirala mnoge, a njezin doprinos kao istaknute navijačice ostat će trajno zapamćen.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here