Na društvenim merežma danas možemo pronaći raznih informacija , te kada vidimo na šta su sve neki ljudi spremni da urade , pitamo se samo kako im to padne na pamet.Danas je u trendu da se u remotivnim odnosima dešavaju što neobičnije i što izopačenije stvari. Naime , mnogo puta smo pisali na temu neobičnih veza , između starijih i mlađih , kao i između rođaka , pa čak su i očevi i kćerke znali biti u vezi , tako da nas danas ništa više ne može iznenadit , jer je očigledno čudno vrijeme došlo.

 

 

Na internetu smo pronašli Ispovjest žene iz Amerike , a njena priča je izazvala lavinu komentara na ruštvenim mrežama .Naime , riječ je o Jane Hawking , koja je Stručnjakinja za veze , i koja je odlučila da isproba novi trend koji se pojavio u SAD.u , a riječ je o tome , da oženjeni muškarac ili pak udata žena , uz blagoslov svog supružnika , može viđati druge te s njima biti također intimni.

 

 

Jane je bila radoznala na tu temu , te je odlučila da je istraži iz prve ruke, pa je tako pristala upozati oženjenog muškarca , ali isključivo ako to njegova žena dopusti. Jane je istakla da se taj trend zove “moralno nemonogami” , te da se ne odnosi samo na supružnie koji su u otvorenim brakovima , te se može odnositi i na povremeni se*s sa strancima. Jane je u svojoj Ispovesti napislaa , kako joj je bilo jako čudno i neugodno kada ga je njegova supruga nazvala , dok su Jane i on večerali u restoranu. Niame , ona ističe kako ga je supruga nazvala da pita da li su njegovi psi nahranjeni , pa ga je opet nazvala kada su se drugi put seli , pod izgovorom da li je ponio ključeve od kuće. Iako se nisu skrivali , Jane je priznala da se odjeća krivom , što se viđa sa oženjenim muškarcem , te je osjetila da mu je žena uznemirena , što je i normalna stvar, i to je uopšte nie začudilo.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here