Turske serije su u Srbiji , ali i u regiji postale veoma popularne. Tako je i sa serijo Elif , koja se svojevremeno prikazivala na malim ekranima a njena premijera trajala je čak 6 godina. Prva epizoda se počela prikazivati 2014.godine i serija je traja do 2019.godine. Gledanost serije je bila ogromna , i mnogi su jedva čekali nastavak sljedeće epzode.

 

 

Glumica Damla Guvenilir je tumačila ulogu malene Elif  , koja je u seriji bila djevojčica koju su nepravedno odvojili od njene majke , i mnogi gledaoci su se suosjećali sa ovom ulogom . Tok prikazivanja serije svih 6 godina , publika je imala priliku da gleda malenu djevočicu kako raste , u glumi kao i privatno. Damla se glumom počela baviti u ranom uzrastu . a gledaoci su osjetili veliku emocionalnu povezanost sa njom i njenim likom .

 

 

Kada pogledamo danas mlada glumica je izrasla u prelijepu tinejdžerku koja sada uživa u različitim aktivnostima , kao što su jahanj , plivanje , kao i pohađane škole.Naime Damlin otac je porijeklom iz SAD , a malena gluica je rođena u New Yorku , dok je njena majka porijeklom iz Turske . Njeni roditeji su se posvetili njenom obrazovanju. Iako joj je gluma velika ljubav , mlada glumica ipak želi da studira medicinu. Nema sumnje da će joj uloga u seriji Elif uvijek biti najdraža , jer je to njeno prvo pojavljivanje na malim ekranima. Uspijeh može zahvaliti vrijednoj glumačkoj ekipi koja je nastojala da oživi priču i prui nezabravno iskustvo gledaocima širom svijeta . Elif je serija koja će ostati zapamćea jer je ostavila veliki trajan utisak u historiji turske televizije.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here