• Nakon objave razvoda, radoznala javnost ne prestaje s intrigiranjem nagađajući je li novi partner Ivane Španović imao udjela u njezinom prekidu s Vuletom, a sve to bez riječi. Nakon kratkog trajanja, brak se naposljetku raspao, jer je ljubav između para nestala, što je natjeralo sportaša da kao odgovor objavi jedinu službenu izjavu.

Izostanak bilo kakvog daljnjeg objašnjenja naveo je medije na spekulacije da se atraktivna sportašica potencijalno susrela s prisutnošću drugog muškarca u svom životu. Mora se priznati da Ivana nije dala nikakvo opravdanje za pisanje baš o toj temi.

Svjesno se trudila kloniti se druženja s muškarcima, a njezine objave na Instagramu bile su strogo ograničene na profesionalni sadržaj ili uhvaćene trenutke iz izlazaka s prijateljicama.

Na temelju vizualnih dokaza pruženih kroz slike i videa, može se zaključiti da je Ivana Vuleta uspješno prešla iz bolnog poglavlja svog života, ostavivši ga iza sebe. Što se tiče toga je li još neki muškarac imao ulogu u ovoj transformaciji, vrijeme će pokazati.

Je li novi dečko Ivane Španović zadobio ljubav cijenjene sportašice, kako se šuška, ostaje za vidjeti. Neosporno je da stalno nosi osmijeh, pa mnogi vjeruju da je ljubav uzrok tako blistavog lica.

Bez sumnje se može reći da Ivana posjeduje nepokolebljivu strast prema svojoj profesiji, iskazujući iznimnu predanost, marljivost i nesebičnost. Štoviše, nedavno se doznalo da je i izvanredna članica tima.
Iz solidarnosti je otvoreno stala iza kolege Strahinje Jovančevića, koji nažalost nije uspio na natječaju. Konkretno, Strahinja je na Instagramu podijelio objavu koja uključuje sljedeće riječi. Rušenje snova ne znači završetak, već početak novog putovanja. Na engleskom je sportaš ponovno objavio sliku s dodatnim naslovom.

Postojanje ostavštine oslanja se isključivo na čin testiranja; bez testa ne može biti dugotrajnog učinka.

BONUS TEKST:
Naši stručnjaci često potvrđuju sve veću prevalenciju pretilosti, gorućeg problema koji zahtijeva pozornost. Srž ovog problema leži u našim prehrambenim obrascima, koji su često pod utjecajem stresa i nedostatka vremena za adekvatno sastavljanje hranjivih obroka. U nedavnoj epizodi televizijske emisije “Uranak” na K1 endokrinolog dr. Srđan Popović i nutricionistica Marija Rapajić bavili su se utjecajem glukoze na gušteraču, osporivši uvriježenu tvrdnju da su med i rakija ključ dugovječnosti.

Glukoza je, kako ističe prof. dr. Srđan Popović, endokrinolog, primarni katalizator lučenja inzulina. Iako je bilo pokušaja da se istraže učinci aminokiselina i masnih kiselina, glukoza je ta koja pokreće snažnu reakciju beta stanica smještenih u Langerhansovim otočićima unutar endokrinog pankreasa, što dovodi do oslobađanja prevelike količine inzulina. Strah proizlazi iz izrazito slatke prirode slatkih pića.

Prošla su vremena kada su se prirodni sokovi mogli lako pronaći, a uživanje u čaši ovih pretjerano slatkih pića često može ostaviti osjećaj potištenosti. Obilno uzimanje zaslađenih sokova predstavlja prijetnju gušterači, izaziva prekomjernu proizvodnju inzulina, nastanak inzulinske rezistencije i u konačnici utire put pojavi pretilosti i dijabetesa.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here