Kristina Metanović je bivša učesnica muzičkog takmičenja Zvezde Granda , koja je javnosti pored odličnog glasa ostala zapažena i zbog velikog preokreta koji se desio u njenom izgledu . Vjerujemo da se sjećate da je ona za vrijeme takmičenja imala preko 100 kilograma , i da je nakon dobronamjernih savjeta žirija , a isto tako i zbog sebe same odlučila sa svoj život promijeni iz korjena.

 

 

Tako je Kristina odlučila da smrša , i u tome je uspjela. Kristina je izgubila preko 100 kilograma i svoju liniju je dovela do savršenstva . Kristina je napokon dočekala da i ona uživa na luksuznoj plaži , u bikiniju , što to prije nije bilo moguće , jer zbog prekomjernih kilorama Kristina se nije dobro osjećala u kupaćem kostimu pa je izbjegavala da ga nosi. Sada Kristina itekeko ima razloge da se prošeta u bikiniju i to sa velikim ponosom . Nedavno je tako objavila fotografiju na kojoj ona pozira u crnom kupaćem kostimu , dok se sunčala .

 

 

Kristina ne krije da se podvrgla operaciji smanjenja želuca , a nakon skidanja velikog boja kilograma Kristina je išla i na operaciju zatezanja iška kože, i sada sa 100 kilograma manj ona izgleda kao potpuno druga osoba. Kada se pojavilau pomenutom takmičenju imala je preko 160 kilograma , ali je odlučila da napravi transformaciju iz korijena . Poznato je da je Kristina bila u braku te da se nakon četiri godine braka ona razvela. Istakla je da nema porblem da javno govori o tome , te je istakla da nikada nebi rekla da je njen bivši suprug loša osoba , nego, jednostavno im nije išlo, i to je jedini razlog zašto su se razišli.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here