U vremenu kada se mnogo priča o teškoj materijalnoj situaciji koja trenutno pogađa Rada i Radu Vasić, naša ekipa odlučila je posjetiti njihov porodični dom u selu Mala Plana, blizu Prokuplja. Dočekali su nas bivše rijaliti zvijezde srdačno, ali s izraženom brigu u njihovim očima. Odmah su nam se požalili kako se trenutno nalaze u finansijskom problemu jer su oboje bolesni. Preko medija su zamolili sve njihove fanove i ljude velikog srca da uplate novac na njihov žiro račun kako bi se malo stabilizirali dok čekaju poziv za sudjelovanje u nekom rijaliti programu.

Rada nam je rekla: “Otvorit ću žiro račun i molim sve ljude dobre volje, koliko tko može i ima, da nam pomognu. Čak i ako je to samo 100 ili 200 dinara, svaki prilog je dobrodošao. Vama ću poželjeti dobro zdravlje i sreću, a mi ćemo opravdati vaše povjerenje sudjelovanjem u nekom rijaliti programu. Nadam se da će nas uskoro netko pozvati jer bi to za nas bio pravi spas.” S druge strane, Rade nas je šokirao svojom izjavom: “Meni je potreban novac za život i liječenje, ne za transplantaciju bubrega. To mi mogu dati čak i od mrtvih ljudi.”

Naravno, morali smo se dotaknuti i promjene spola njihovih sinova Mikea i Gibe, koja je nedavno privukla pažnju cijelog regiona. Vasići su nam otkrili razlog zbog kojeg se Rada naljutila na medije kada je javnost saznala da se njihova kći Ivana udala za misterioznog Nijemca. Rada je objasnila: “One su to željele zadržati kao tajnu i otkriti sve u nekom rijaliti programu, cijeli proces od početka do kraja. Samo njih dvije su bile upućene u to. I dalje žele ostvariti taj plan i neće odustati. Kada se saznalo, to je poremetilo njihove planove i zbog toga sam se malo naljutila.

Svu našu ušteđevinu smo potrošili na njihove operacije, što nas je koštalo 50.000 eura. Sve je izvedeno izuzetno dobro, a njihovi prethodni muški reproduktivni organi su donirani drugim pacijentima koji su postali muškarci. Liječnik koji ih je operirao rekao nam je da su neki od tih pacijenata nakonU središtu pažnje trenutno su Rade i Rada Vasić, bivše zvijezde rijaliti programa, čija se teška financijska situacija intenzivno raspravlja. Naša ekipa je odlučila posjetiti njihov obiteljski dom u selu Mala Plana, nedaleko od Prokuplja.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here