Od kako je Srbiju zadesila tragedija , koja se dogodila 3.maja u osnovnoj školi Vladislav Ribnikar na Vračaru, politička situacija se komplikuje iz dana u dan. Naime , dječak starosti samo 13.godina usmrtio je devet osoba . Čuvara škole , i osam učenika , a nakon 12 dana borbe za život još jedna učenica je podlega povredama , nakon što ju je Kosta ranio.

 

 

Građani Srbije su ogorčeni , i puni su bijesa i tuge , pa su rganizovali protest koji se bori protiv nasilja . U Beogradu su održana tri masovna skupa ali predsjednik Srbije Aleksandar Vučić insistira da u opozicija želi preuzeti vlast i planira kako je to rekao kontramiting. Prije ovog nemilog događaja , poznato je da je Vučić često bio u medijima , a sada bukvalno ne možete prmijeniti program , jer na svakome programu je on . Bez sumnje je Vučić najpoznatiji političar na Balkanu.

 

 

Što se tiče privatng života predsjednika Srbije , poznato je da je on bio u braku sa novinarkom Ksenijom Vučić , s kojom je dobio sina Danila i kćerku Milicu. Naime , Ksenija je preminula prošle godine. U drugom raku sa Tamarom Vučić , Aleksandar je dobio sina Vukana . Njegova superuga Tamara radi u jednom ministarstvu i često se pojavljuje u ulozima prev dame države na raznim kulturnim dogašajima. Tamara također često putuje u inosranstvo ao član srpske delegacije , da bi predstavljala državu na važnim događajima. Prilikom ove vrlo složee situacije koja vlada u državi , Tamara je nastavila sa svojim sktivnostima , i upravo ona je otvoila Prvu regionalnu konferenciju o Dišenovoj mišićnoj distrofiji. Što se tiče njenog stajlinga on je daleko prepoznatljiv , a uvijek se oblači elegantno . Sada je Tamara iznenadila sa modnim odabirom , a pojavila se u odijelu sa krupnim karo detaljima , a odijelo je kombinovala uz sivu bluzu od svile. Nosila je minimalistički nakit , bila je svedeno našminkana sa vrlo jednostavnom frizurom.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here