Populana pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović je jedna od najpoznatijih u Srbiji , ali i šire . Naime , njena karijera traje više od tri decenije , i iza sebe ima veliki broj hitova . Ceca i dalje aktivno nastupa , a medijima kao i javnosti je posebno zanimljiv njen privatni život.. Poznato je da se Ceca devedesetih godina udala za Željka Ražnatovića Arkana , i s njim dobila dvoje djece , sina Veljka i kćerku Anastasiju.

 

 

Naime , Veljko i Anastasija su zahvaljujući svojim roditeljima također postali vrlo popularni , te na društvenim mrežama imaju veliki broj pratilaca. Veljko je oženjen sa Bogdanom Rodić iz Titela , i njih dvoje su u braku tri godine , a nedavno s postali roditelji i drugom sinu. Kada se rodio Veljkov drugi sin Krstan , njegova sestra Anastasija nije mogla doći na njegovo rođenje jer je u Španiji čekala papire za stalni boravak , pa zbog toga nije mogla da napušta zemlju. Nakon nekoliko dana i Anastasija je objavila da je u drugom stanju, i svi su bili presretni. Međutim , desilo im se nešto strašno. Prije dva dana Nemanja , Anastasijin dečko , je objavio da je Anastasija izgubila bebu.

 

 

Sao nekoliko dana ranije , prije strašnog gubitka , Anastasija je proslavila svoj 25.rođendan , a njen brat Veljko ju je pozvao na video poziv , jer je tada bila ceremonija krštenja njegovog sina Krstana . Veljko i maleni Željko su čestitali Anastasiji rođendan, a porodica je krštenje proslavila u malom krugu prijatelja u jednom beogradskom restoranu. Nisu htjeli da prave veliku proslavu , jer Veljko kako godine prolaze , više voli mirniji život , zbog toga je odučio da se s porodicom preseli u Titel.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here