Glumci Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković , su jedni od najpoznatijih parova na domaćoj javnoj sceni. Glumački par je u braku već duži niz godina , a u njemu su dobili dvije kćerke koje su došle kao kruna njihove ljubavi . Naime blizankinje Vera i Mila su sada već tinejdžerice , koje su ponos svojim roditeljima , lijepe i pametne mlade djevojke.

 

 

Poznati par je svoj priatni život , ali i vsoje kćerke krili od očiju javnosti , i to sve do prošle godine , kada su se zajendo s njima pojavili na jednom događaju i tada su mnogo mogli da vide da se radi o pravim ljepoticama , a vrlo je interesantna činjenica da iako su lizankinje one nisu potpuno iste. Naime , jedna liči na mama , a druga na tatu. Skladna porodica je došla na dodjelu Nagrade u Narodnom pozorištu i nakon što su uslikane , na društvenim mrežama je krnula debata kja je od njih lepša , što djevojčicama nie bitno i uopšte ne mare za to.

 

 

Kćerke poznatog gumačkog para imaju potpuno drugo interesovanje , koje se razlikuje od interesovanja njihovih roditelja. Mia voli moderni ples dok Vera trenra rukomet , a roditelji su pomalo zabrinuti jer rukomet je grub sport , a njihova kćerka ga zaista voli i ne želi da odustane od njega . Obje sestre su posvećene svojim hobijima , i ne propuštaju ni jedan trening , a Sloboda i Vojin ih rado voze na iste i navijaju za njih kada je u pitanju utakmica ili takmičenje kao što je to nedavno bio slučaj. Obje su na isti dan imale nastupe , ali su roditelji uspjeli da stignu na oba događaja što je Sloboda objavila na Instagramu na kojem je napisala da mama može sve . Često se uz Slobodu na tribinama nalazi i njena sestra Dragana koja rado navija za svoje sestričine , i vrlo često zamijeni roditelje i prati djevočice na njihovim nastupima ukoliko oni imaju neoložive poslovne obaveze.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here