Prije skoro jesec dana , na svijet je stigao mlađi sin Veljka i Bogdane Ražnatović . Njegov dolazak je razveselio cijelu porodicu , a povodom njegovog rođenja napravljeno e veliko slavlje. Najradosnija na slavlju je bila Ceca , a tada je već naslutila da bi mogla dobiti unuku . Tada je pri izlasku iz porodilišta rekla da je sreća što nije dobila unuku jer bi bankrotirala.

 

 

Nakon samo 10 dana od rođenja malog Krstana , Anastasija i njen dečko Nemanja Gudelj su objavili da će uskoro postati roditelji , te su otkrili da je njihova beba djevojčica. Što se Krstana tiče , njega su dočekali djedovi , bae , tetke , stričevi i rođaci , a njegovo se rođenje danima slavilo u porodici Ražnatović, a muzika je u vili na Dedinju svirala puna dva dana. Veljko je kao otac dva sina , nastojao svoje prvo dijete Željka što više približiti bratu , pa se sedmicama eć posvetio bebi i trudio se što više da pomogne svojoj supruzi.

 

 

Bogdana još uvijek ima bolove zbog carskog reza , a zbog dojenja pije i analgetike , pa je tako Veljko preuzeo sve obaveze na sebe oko bebe . Naime , Veljko ga presvlači , hrani , kupa , i rekao je da mu to ništa nije teško , izuzetno je energičan . U kući je puno žena , koje mu itekako priteku u pomoć, ali je Veljko ipak glavni kada je u pitanju briga o Krstanu. Veljko je priznao da mu je u djetinstvu uvijek falio odnos otac i sin , kojeg on nikada nije imao , pa je sada jako sretan što ima dva sina , to je oduvijek i priželjkivao.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here