Nakon dužih priprema, uz pomoć sestre i najbližih pratilja, Ceca je planirala veliku rođendansku proslavu u poznatom beogradskom hotelu. Međutim, zbog nedavnih emotivnih previranja njene kćeri Anastasije nakon gubitka djeteta, pjevačica je shvatila da sada nije vrijeme za veliki jubilej. Umjesto toga, Ceca je 14. juna proslavila svoj rođendan u svom domu, vili u Ljutice Bogdana, u najbližem krugu.

Ceca je istakla da kako stari, pokloni i zabave je sve manje zanimaju, te da je najvažnije za nju da je njena obitelj okupljena, zdrava i sretna. Iako je odlučila da neće biti velike proslave, obožavatelji su ipak pokazali svoju ljubav prema njoj tako što su pred njenom vilom ostavili poklone, koje su lijepo ukrasili balonima. Ta gesta je dirnula Cecu.

Na svom Instagram profilu, Ceca je odlučila podijeliti poklon koji je dobila od Anastasije, predivnu ogrlicu na kojoj piše “Mama”. Cecini fanovi su ostavili cvijeće ispred kuće, a pronašla se i jedna kutija s nakitom. Ceca je dočekala svoje fanove sa svojim unukom Željkom, s prelijepim osmijehom na licu. Rođendan je proslavila u kućnoj atmosferi, okružena svojom obitelji, i istakla da je ovo bila najljepša proslava ikada. Za nju su pripremili i vatromet koji ju je oduševio. Ceca je izašla van u pidžami kako bi ga gledala. Sama sebi je za rođendan poželjela više putovati sa svojim prijateljima i da svi budu zdravi.

Cecina odluka da proslavi rođendan u intimnoj atmosferi svog doma u Ljuticama Bogdana nije iznenađenje za njene obožavatelje. Ona je poznata po tome da je obitelj uvijek bila na prvom mjestu u njenom životu, a rođendan je prilika da se okupe i provedu vrijeme zajedno. Ceca je uvijek isticala koliko joj je važno biti sa svojim najmilijima i dijeliti sreću s njima. Njen unuk Željko, sin Anastasije, također je bio prisutan na proslavi, što je dodatno oplemenilo ovaj poseban dan. Ceca je ponosna baka i uživa u svakom trenutku provedenom s malenim Željkom. Njegova prisutnost donosi dodatnu radost i toplinu u kući, a Ceca je sretna što ima priliku biti uz svoje unuče i pratiti njegov odrastanje.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here