Premijera dugoočekivanog filma posvećenog kultnoj Barbie lutki nedavno je održana u Los Angelesu, ponovno budeći strast i fascinaciju koja je oblikovala djetinjstvo mnogih djevojčica širom svijeta. Ovaj događaj ponovno je naglasio utjecaj koji je Barbie imala na mnoge generacije, a jedna mlada žena je odlučila podići obožavanje prema Barbie na sasvim novu razinu. Ona je hrabro odlučila oponašati životni stil legendarne lutke, rezultirajući zapanjujućom sličnošću s omiljenom igračkom. Kreativno koristeći svoju igru i maštovitost, ova Amerikanka je svoj dom pretvorila u čarobno utočište ispunjeno nijansama ružičaste boje.

Svaki kutak njezinog doma, od kuhinje do dnevne sobe, proživljava bogatu i raznobojnu paletu boja, stvarajući harmoničan i očaravajući ambijent. No, nije se zaustavila samo na interijeru, već je proširila svoj ružičasti raj i na svoj osobni bazen, osiguravajući da shema boja prelazi granice njezine kuće. Kako bi u potpunosti ostvarila svoju viziju, čak je nabavila i rozi automobil koji je dodao element elegancije i šarma u njezinu svakodnevicu. Bruna je oduvijek osjećala snažnu privrženost prema Barbie, bila je opčinjena pričom ovog lika još od djetinjstva i izražavala je svoje iskreno divljenje prema njoj. No, kako je ulazila u tinejdžerske godine, Bruna je svjesno odlučila potpuno usvojiti Barbiein stil.

Pored prisustva na YouTube-u, stekla je značajan broj pratitelja na Instagramu, gdje ju prati više od 500.000 ljudi. Na YouTube-u redovito dijeli sadržaje s njezinog bloga, dok na Instagramu okuplja znatan broj obožavatelja. Bruna je predana pronalasku vibrantnog i pozitivnog načina života. Svaki aspekt njezinog okoliša, uključujući namještaj, kuhinju i alate, obogaćen je raznim nijansama ružičaste boje.

Njezina predanost vidljiva je čak i u najsitnijim detaljima, poput prisutnosti podvodnih ružičastih svjetala koja osvjetljavaju njezin bazen, pretvarajući ga u pravu rapsodiju boja. Njezin entuzijazam dosegao je takve visine da inzistira na tome da hrana bude potpuno ružičasta ili barem sadrži neki ružičasti element. Sudeći prema njezinim postupcima, postoji velika vjerojatnost da bi stvarna Barbie, da postoji, izgledala upravo kao ona u svojem trenutnom fizičkom izdanju.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here