Regionalna muzička scena je u posljenjih nekoliko godina izgubila nekoliko velikana , koji će zauvijek ostati upamćeni po svojim pjesmama , koje žive , iako srce njihovih izvođača više ne kuca. Tako smo ostali bez legendarnog Đorđa Balašvića , Akija Rahimovskog i Masima Savića , što je jako pogodilo njihove fanove.

 

 

Iz Hrvatske je nedavno stigla vijest da se pjevač Jasmin Stavros koji je na vrhuncu svoje popularnosti bio u Jugoslaviji , kada je izvodio pjesme sa grčkim melosom , također bolestan , te da pjevač boluje od zloćudne bolesti . Stavros ima 68.godina , i on je u toku sedmice prebačen u kliniku za plućne bolesi u Zagrebu , jer je došlo do komplikacije na njegovim plućima.

 

 

 

Ovu informaciu je za medije potvrdila i doktorica Fedora Šanteka , koja je ugledni onkolog i koja je zaposlena u zagrebačkoj bolnici Rebro , gdje je Jasmi išao na terapiju zračenjem . Odavdje je Stavros upućen na kliniku za plućne bolesti na kojoj se i sada nalazi a njem bliske osobe su za medije otkrile kako se njegovo stanje u posljednjih nekoliko dana naglo pogoršalo..
Naime , on se dobro osjećao prije samo desetak dana , i to sve zahvaljujući terapijama koje je koristio , i čak je znao i zapjevati medicinskim sestrama koje su ga pazile . Oni ističu kako pjevača optimizam nije napustio i kako će se i dalje boriti svim silama prtiv opake bolesti koju ima njegovi fanovi u komentarima na društvenim mrežama šalju najljepše riječi podrške. On je široj javnosti prvo postao poznak kao bubnjar , da bi posle započeo solo pjevačku karijeru, i imao veliki broj hitova.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here