Miljana Kulić, ime koje je postalo poznato kroz godine njenog sudjelovanja u različitim rijaliti emisijama, ponovno je privukla pažnju javnosti svojim ulaskom u Zadrugu, unatoč tome što je već bila izbačena iz iste sezone zbog nasilničkog ponašanja prema svom bivšem emotivnom partneru, Zoli. Očigledno je da Miljana nije zaboravila Zolu, a sada se čini da se trudi graditi svoju vezu sa Bebićem, koji je postao predmet ismijavanja unutar rijalitija.

Unatoč svemu, Miljana je ponovno ušla u rijaliti s reputacijom svoje agresivnosti i nekonvencionalnog ponašanja. Nedavno je napravila postupak koji je šokirao mnoge – obavila je nuždu pred kamerama i svima koji prate emisiju. Ovaj neobičan i kontroverzan potez izazvao je žestoke reakcije na društvenim mrežama, gdje su komentari pljuštali sa svih strana. Miljana ima svoju bazu obožavatelja, ali isto tako i brojne kritičare koji je osuđuju zbog niza kontroverznih postupaka. Njena javna percepcija dodatno je oslabila činjenicom da nije posvetila dovoljno vremena svom sinu, što je izazvalo negativne reakcije u javnosti. Također, nije tajna da je prošla kroz dva pobačaja, što je samo dodatno oblikovalo mišljenje javnosti o njoj.

Ulazak Miljane Kulić u rijaliti još jednom podsjeća nas na kompleksnu prirodu medijske slave i kako su neki spremni ići izvan granica kako bi zadržali pažnju javnosti. Sudeći prema reakcijama na njen najnoviji postupak, Miljana Kulić ostaje kontroverzna figura koja izaziva različite osjećaje kod ljudi.

Rijaliti emisije postale su neizostavni dio suvremenog medijskog krajolika, a mnogi smatraju da su one odraz zla modernog doba. Ove emisije često promoviraju kontroverzno ponašanje, agresiju, šokantne situacije i dramu kako bi privukle gledatelje i generirale visoke ocjene gledanosti. Upravo zbog ovog “kako bi što više privukli pažnju” pristupa, rijaliti emisije često manipuliraju sudionicima i potiču ih da se ponašaju na način koji nije u njihovom osobnom interesu, već u interesu producenata i oglašivača. Gledatelji rijalitija često su izloženi prizorima nasilja, svađama, lažima i emocionalnim ispadima. Ova negativna slika koja se širi na televiziji i društvenim medijima može imati ozbiljne posljedice na mentalno zdravlje gledatelja.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here