Jedan od omiljenih kantautora je svakako bio Đorđe Balašević. Vijest o njegovoj smrti je potresla njegove fanove širom zemlje i regiona. Njegova porodica napravila je nekoliko poteza koji su poprilično kontravezni , te sa kojima se fanovi nikako ne slažu . Poznato je da su sa you Tubea uklonili sve snimke sa njegovih koncerata , pokušavajući da zaštite autorska prava na svaki mogući način.

 

 

Naime , prije nekoliko dana u Srbiji je osvanula vijesst , kako je Đoletova kćerka Jovana prijavila svog nevjenčanog supruga Aleksandra Jovanovića za nasilje u porodici. Kako doznajemo stvari između njih već duži vremenski period nisu dobre , te je Jovana otišla u njihov zajenički stan da pokupi stvari , a on je došao za njom iako ima zabranu prilaska , te je Jovanu zaključao u stan. Jovana je pozvala svoju majku Olju , koja se zabrinula te obavjestila policiju. Nakon toga ju je Aleksandar otključao , te joj je tom prilikom izrekao nekoliko uvreda , nazvao je ludačom , i govorio joj je da treba da se liječi.

 

 

Jovana nije željela u javnosti da priča na temu ovog slučaja , a sve to zbog njihove maloljetne djece .Aleksandar je uspješni političar , i Jovana i n su zajedno nešto više od deset godina. Par ima dvije kćerke Simonu i Petru. Aleksandar je rođen u Novom Sadu 1973.godine , a zbog posla njegovog oca , preselio se sa porodicom u Kuvajt. Nakon povratka u Srbiju se upisao na Filozofski fakultet 2008 .godine, te je postao predsedik Skupštine Novog Sada. Trenutno radi u Zavodu za transfuziju krvi Vojvodine.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here