Proteklih mjesec dana porodica Ražnatović , kao i porodica Gudelj , su glavna tema u medijima. Naime , onbje porodice su ispunjene radošću , kada su rimili vijest da će Anastasija i Neanja uskoro postati roditelji malene djevojčice. Međutim , u medijima se također vodi velika rasprava o tome kako Anastasija nije u dobrim odnosima sa budućom svekrvom , međutim Olivera je bila oduševljena njihovom objavom o trudnoći , te je izjavila kako je Anastasiju oduvijek voljea i nikada joj se nije zamjerila. Ipak , trebalo joj je vremena da se pomiri sa činjenicom kako je Anastasija sada glavna žena u Nemanjinom životu.

 

 

Naime , Anastasija je u javnosti uvijek smatrana kao jedna od najotmjenijih mladih dama , i uvijek je bila u trendu sa modnim odijevanjem , te je postala uzor mnogim mladim djevojkama. Anastasija i u trudnoći veoma vodi računa o svom izgledu , i prioritet daje odijevanju , što pokazuje najnovija modna kombinacija.

 

 

Trudnički stajling Anastasije Ražnatović je posebno bio zapažen , zbog udobnosti i ležernosti koju je pružao. Na svakoj fotografiju Anastasiju krasi njen lijepi osijeh , što se da naslutiti da mlada pjevačica itekako uživa u blaženom stanju. Tasu je trudnoća inspirisala da nosi prdimenzionirane jakne , koje su bezvremenske i svestrane , također su udobne i idealna opcija za buduće majke , kojima je potreba udobnost i sloboda kretanja. Mnogi su primjetili da malo izdašniji kroj laska njenoj figuri o kojoj se brinula svih ovih godina. Anastasija sa svojim dečkom Nemanjom Gudejom trenutno boravi u Španiji , gdje par živi u njegovoj luksuznoj vili , i Anastasija trenutno ne planira ići u Srbiju , jer čeka papire za stalni boravak.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here