Napadač iz Bosne i Hercegovine, Edin Džeko (37), nedavno je prešao iz Intera u redove Fenerbahčea, što je predstavljeno kao izuzetno pojačanje. Oduševljenje je dodatno poraslo kada je njegova supruga Amra na društvenim mrežama privukla pažnju navijača turskog giganta.

Dolazak Džeke u Istanbul izazvao je euforiju među navijačima Fenerbahčea, koji vjeruju da je ovaj popularni nogometaš, poznat kao “Dijamant”, osoba koja bi mogla vratiti titulu u klub. Amra je također privukla dosta pažnje nakon dolaska na Bosfor, a njene objave na društvenim mrežama brzo su osvojile simpatije navijača “kanarinaca”.Pored svoje izuzetne karijere na nogometnom terenu, Edin Džeko je također poznat i po svom humanitarnom radu. Kroz svoju fondaciju, koju je osnovao zajedno sa suprugom Amrom, aktivno se angažira u podršci i pomoći ugroženim zajednicama i pojedincima.

U svojoj prvoj objavi na Instagramu, nakon potpisa Edina ugovora s Fenerbahčeom, Amra se na izazovan način fotografirala u dresu novog muževljevog kluba. Pozirajući u kupaćem kostimu sa podignutom haljinom praktično do grudi, Amra je pokazala svoju zavidnu figuru, što je izazvalo oduševljenje među navijačima Fenerbahčea. Njezina je objava bila popraćena brojnim komentarima, a broj njezinih pratilaca na Instagramu naglo je porastao.

Amra, inače glumica i model, ostvarila je značajan uspjeh tijekom svoje karijere, a pojavila se u glazbenim spotovima poznatih svjetskih zvijezda. Pre braka sa Edinom, bila je u vezi sa srpskim biznismenom Vladimirom Vićentijevićem, dok su se ona i Edin venčali 2016. godine. Par ima četiri djece zajedno, uz Amrinu ćerku iz prvog braka.Iako vrijeme prolazi, Amra je očito još uvijek u izvanrednoj formi, a mnogi smatraju da izgleda bolje nego ikad prije.

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here