Rasprava između Marije i Miljane Kulić, izazvana Zolinom prisutnošću, dostigla je vrhunac. Konflikt je eskalirao kada je Miljana saznala da je majka javno kritikuje i negativno govori o Lazaru Čoliću Zoli, osobi koju Miljana zapravo i dalje voli. Marija je duboko frustrirana zbog ponašanja svoje ćerke i njenog ponovnog približavanja Zoli, pa je odlučila da se povuče i odustane od njihovog odnosa. Međutim, nakon susreta sa sinom Željkom u rijalitiju, Miljana je zaplakala i počela kriviti majku za sve.

 

 

“Ako je tačno ono o čemu govore, žena mi je uništila život! Ako je to istina, ne želim je više videti! Ali eto, to sam zaslužio, jer se sve vraća, svaki dug se plaća! Jao meni.” “Koji ti je osnov da pišeš svakome, produkciji, pa čak i fanovima… Kako se usuđuješ, bre” – jadala se Miljana, ali je najviše povređena kad je čula šta je Marija izgovarala o Bebici dok su ona i Zola bili zajedno. Svađa između Marije i Miljane Kulić otišla je predaleko zbog Zole i Bebice, čak su to primetili i fanovi. “Sada saznajem stvari koje me muče. Osećam grižu savesti, više ne mogu ostati ovde! Pisala je razne stvari ljudima o njemu, a on je to video i oseća se razočaranim. Zato sada govori da je ona osoba koja se ponaša neprikladno i slično.

 

 

Moja majka mu je dala pogrešan utisak, govoreći da sve što radim s tobom činim zbog rijalitija! – Da li shvataš koliko bih se sada mrzela?! Sve me je tek sada stiglo! Teško ću ikada pronaći nekoga ko će me voleti toliko i brinuti se o meni, a ja nisam znala ceniti to.”

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here