Miroslav Ilić je imao savršen brak dok se nije pojavila ta osoba. Bračna zajednica Miroslava i Gordane Ilić smatrana je jednom od najskladnijih. Izdržavala je ogovaranja, klevete, istine, sudskih procesa i naslova na portalima. Možda je supruga pevača, Gordana Ilić, sve to podnela s izuzetnom staloženošću.Retki su videli Gordanu Ilić kao požrtvovanu lavicu koja se svim sredstvima bori za zaštitu porodice i očuvanje nesigurnog braka.

 

 

Većina, međutim, opisivala ju je kao “slepu” osobu koja neprimećuje očigledne stvari i brani supruga čak i kad sud donese odluku o njegovoj krivici. Nažalost, zbog svega ovoga, supruga poznatog muzičara je doživela možda čak i veće osude nego njegova ljubavnica Mirjana Antonović. Mnogima nije bilo jasno kako je, uprkos svim izjavama, tvrdnjama i svedocima, odlučila da veruje pevaču i ignorše sve što je rečeno i učinjeno, čak i nakon DNK analize. Brak Miroslava Ilića prošao je kroz mnogo izazova.Ipak, ne bi trebalo zaboraviti da je i ona, kao mnoge prevarene žene, sigurno prošla kroz introspekciju, neprospavane noći i suze pre nego što je bilo kakvu odluku. Na kraju krajeva, osećaj izdaje i razočaranje, koji su usledili nakon saznanja da ju je suprug varao sa drugom ženom, a ne samo jednu, dve ili tri noći, već godinama, i da s tom ženom ima dete, ne može se zanemariti.

 

 

Nedavno je procurila retka fotografija iz tog perioda, koji se navodno smatra najvećom ljubavlju Miroslava i Goce Ilić, ali je zapravo period preljube. Na slici se ističe Gordanino nasmejano i bezbrižno lice, koje je danas gotovo nemoguće videti. Nema sumnje da je ceo tok događaja ostavio trag na srcu supruge muzičara, koja je izabrala svoj put i traži bar malo razumevanja. Ipak, brak Miroslava Ilića opstao je sve do danas.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here