U današnje doba interneta , skoro svi poznati iz svijeta estrade , danas koriste svoju popularnost. O tome najviše govori primjer od Marije Šerifović koja je otvorila You Tube kanal i kojoj jako dobro ide sve u tom poslu youtubera. U današnjem članku ćemo govoriti o porodici Ražnatović , i pjevčici Ceci , koja je prihvatila ponudu jedne produkcije , te radi šou pod imenom Ceca i djeca.

 

 

Naime , u šou se radi o tome da kamere prate Cecu i njenu porodicu , gdje god da se nalaze, a u većini situacija je to kod nje u kući , gdje gledaoci imaju priliku da Cecu vide i bez šminke u kućom izdanju, te kako najpoznatija pjevačica izgleda kao sasvim normalna osoba. Porodii Ražnatović se nedavno pridružio i najmlađi član , sin Veljka i Bogdane Ražnatović , maleni Krstan.

 

 

Naime , Bogdana Ražnatović je na drugi dan Uskrsa u savršeno odigranom nizu rodila svog drugog sina . Porod je obavljen carskim rezom u jednoj privatnoj bolnici u Beogradu , a nakon izlaska iz porodilišta , uzbuđena mama je zasjenila sve svojom prisutnošću , kao i energijom kojom je zračila. Naime , porođaj Bogdane Ražnatović je danima bio u središtu pažnje medija i javnosti , a otkako je Bogdana otišla u bolnicu na porod , kamere su je pratile cijelo vrijeme , a sve ćemo imati priliku gledati u 31.epizodi dokumentarno -igrane emislije “Ceca show” , koja će se emitovati na Mts kanalu Blic TV . Gleatelji će imati priliku gledati šta se događalo u klinici , te kako je tekao porod Bogdane Ražnatović. U pomenutom serijalu kamera Blic Televizije je obišla i rodnu kuću Bogdane Ražnatović .

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here