Vesna Zmijanac, jedno od najljepših lica estradnog svijeta svojevremeno, i danas, sa svojih 66 godina, ne prestaje oduševljavati svoje fanove. Nedavne fotografije s mora svjedoče o činjenici da godine ne umanjuju njenu privlačnost, a oduševljenje njenih pratitelja u komentarima je izrazito primjetno.

U potrazi za osvježenjem od ljetnih vrućina, Vesna se odlučila za izlet na plažu, a ljubazno je podijelila svoje dojmove s odmora sa svojim obožavateljima. Na jednoj od fotografija, na kojoj samouvjereno nosi dvodijelni kupaći kostim, pjevačica je napisala: “Idemo na plažu, gdje je sve jednostavno bolje…” Svoju kombinaciju je upotpunila jarko crvenim ružem i modernim sunčanim naočalama, a Vesnina raskošna pojava je bez napora privukla svjetla reflektora, potičući mnoge da je usporede s avionom, unatoč tome što je u sedamdesetima.

Podsjetimo, Vesna Zmijanac nedavno je prošla operativni zahvat u Kliničkom centru Srbije zbog srčanih problema. Trenutno se oporavlja u svojoj rezidenciji na Buculiji. Njen nevjerojatan sjaj i privlačnost oduzimaju srca pojedinaca diljem bivše Jugoslavije. Potražnja za ulaznicama za njene koncerte i dalje raste. Tijekom svoje slavne karijere, stvorila je obilje hitova koji su osvojili vrhove glazbenih ljestvica. Međutim, njena privlačnost se proteže i izvan njenih glazbenih postignuća.

Kao jedna od najljepših žena 1990-ih, hrabro je predvodila trend nošenja prozirnih kombinezona i preuzimala odvažne poze. Kako bi ilustrirali njenu hrabrost, jedan od njenih videa, koji je postao viralan, prikazuje je u potpuno prozirnoj crnoj odjeći, s pažljivo postavljenim “plahtama” koje čuvaju njenu skromnost. Na društvenim mrežama se trenutno dijeli slika Vesne iz njenih mlađih dana, koja ističe njenu vizionarsku prirodu. Na fotografiji, Vesna hrabro pozira u toplesu, graciozno skrivajući grudi rukama, a na sebi nosi tek minimalno donje rublje. Njena prirodna ljepota i markantna tjelesna figura dolaze do izražaja dok hrabro stoji pred kamerom, rezultirajući fotografijom koja i danas izaziva razgovore.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here