Sergej Ćetković je istaknuti pop pjevač iz Crne Gore koji uživa veliku popularnost na regionalnoj glazbenoj sceni. Tijekom svoje karijere, objavio je mnoge hitove koji su osvojili vrhove glazbenih ljestvica i stekao ogroman broj obožavatelja. Njegovi koncerti redovito privlače veliki broj ljudi, s velikom potražnjom za ulaznicama. Jedan od posebno iščekivanih koncerata održava se 8. ožujka u beogradskom Sava centru, koji je rasprodan mjesecima unaprijed.

Unatoč svojoj slavi, Sergej Ćetković je odlučio zaštititi svoju privatnost i otkriti samo ono što smatra nužnim. Već nekoliko godina je u sretnom braku s Kristinom, a zajedno su postali roditelji posvojivši dvije djevojke iz Doma za nezbrinutu djecu u Bjeloj. Lola i Mila, kako su nazvane, postale su središnji dio njihovog života.

Sergej je uspio postići rijedak balans između privatnog i profesionalnog života. Već 25 godina je u sretnom braku s Kristinom, a zajedno su 2010. godine dobili kćer Lolu, dok su dvije godine kasnije dočekali dolazak druge kćeri Mile. Tijekom intervjua, pjevač je iskreno podijelio priču o tome kako je upoznao svoju suprugu i istaknuo da je odmah osjetio da je ona njegova srodna duša, zbog njenog zadivljujućeg i neodoljivog duha.

Čak i danas, nakon toliko godina, osmijeh njegove supruge pruža mu sigurnost i vjeru da će sve biti dobro. Sergej je primijetio porast razvoda brakova u današnje vrijeme, što ukazuje na smanjenje važnosti institucije braka. Međutim, u njegovom slučaju, sve je u harmoniji, a on čvrsto vjeruje da nijedan uspjeh ili trenutak užitka s drugom ženom nije vrijedan ugrožavanja jedinstva njegove obitelji. Smatra da muškarac treba biti odgovoran za svoje postupke i nastojati zaštititi i njegovati svoju obitelj, umjesto da je razara zbog prolaznih trenutaka zadovoljstva.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here