Nakon što je uspešno izašla kao pobednica u oba spora protiv svog bivšeg partnera Miroslava Ilića, Mirjana Antonović se oglasila na svom Fejsbuk profilu sa samouverenom porukom. Podelila je radosnu vest da su sudski slučajevi završeni u njenu korist, a država je pokrila sve troškove. Odlučno je poručila Iliću da se neće više družiti s njim kao ocem svog sina, već će se fokusirati na radostan svakodnevni život.

U nedavnom postu, Mirjana je otkrila još jedan razlog za slavlje. Podelila je slike sa proslave rođendana svog zeta Bila, koji je uspešan doktor u Americi. Na fotografijama se s ponosom prikazuje sa svojom ćerkom, unukom i zetom, označavajući ovaj značajan trenutak. Jasno je da je duboko posvećena svojoj porodici i uživa u ovim srećnim trenucima, birajući da se ne zadržava na trenutnoj pravnoj borbi da dokaže očinstvo svog sina Devina.

Na društvenoj mreži, njene pristalice podržavaju njenu odluku da nastavi sa životom i ne opterećuje se osobom koja je godinama izbegavala odgovornost. Mirjana je dobila veliku podršku u vezi sa ovim, a njeni postovi su okupili zajednicu koja stoji iza nje. Podrška je nekad jako bitna a ona je ima sigurno u ovom slučaju, što je izuzetno olakšavajuće kako ističe.

Miroslav Ilić je započeo svoju pevačku karijeru 1972. godine sa singlom “Voleo sam devojku iz grada”. Njegova popularnost je brzo rasla, posebno nakon izuzetnog uspeha albuma “Upoznali smo se, davno je bilo” 1979. godine. Nastavio je da stvara hitove kao što su “Joj Rado, joj Radmila” (1980), “Najljepša si kad se smeješ” (1981), “Tako mi nedostaješ” (1981) i “Šumadija” (1982), osvajajući srca publike širom regiona.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here