Pjevačica Neda Ukraden , je edna od najpopularnijih bivšoj Jugoslaviji . Neda je ostvarila vrhunsku karijeru , a danas gazi u sedmu deceniju svog života , i još uvijek pjevačica redovno nastupa , a tokom godina koje je provela na estradnoj sceni , navikli smo da ona uvijek lijepo izgleda .

 

 

Naime , Neda je poznata po tome da uvijek ima istu frizuru , te da baš ne voli da pravi neke ekstremne razlike . Izgradila je svoj prepoznatljivi stajling i ostaje mu vjerna . Neda je rođena u Imotskom u Hrvatskoj, a svoje djetinstvo i odrastanje je provela u Sarajevu , gdje i započela svoju uzičku karijeru , i tu je upoznala i svog muža teditelja Milana Bilbija , sa kojim je dobila kćerku Jelenu . Međutim vrlo vrzo su se razveli , a nakon tog braka Neda više nikada nije stala na ludi kamen.

 

 

 

Neda je svoj cijeli živt posvetila svojoj kćerki kao i karijeri . Danas , kada njena kćerka Jelena ia svoju porodicu , njih dvije su i dalje veoma bliske , što pokazuje i činjenica da Jlena sa mužem i djecom živi u Nedinoj vili , a pjevačici puno pomaže i oko njene karijere . Fizički izgled Nede , je zapanjujući , ona kao da nikako ne stari, a ona ističče da se za to može zahvaliti svojoj genetici. Neda se do sada nije podvrgla nikakvim estetskim zahvatima , ali vodi računa o njezi kože i lica i uvijek je savršeno dotjerana i našminkana. Njena frizura je većinom ista , poluduga smeđa kosa sa pramenovima , a nedavno se na društvenim mrežama poavila njena fotografija iz mladosti na kojoj Neda ima kratku crnu kosu , i moramo priznati da Neda na toj fotografiji izgleda veoma fatalno.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here