Nakon 12 godina braka, pevač Darko Filipović je ponovno postao slobodan. Kao učesnik prve sezone “Zvezda Granda” i influenserka, Jasmina i on su nekada bili poznati kao jedan od najuspešnijih parova na estradi, ali sada je njihov brak došao do kraja.Nakon raspada njihove ljubavi, pevač se otisnuo u Italiju, koristeći svaku priliku da uživa i odmori se na daljim destinacijama.

“Dugo vremena Darko i Jasmina nisu funkcionisali kao bračni par, već samo kao prijatelji”, izjavio je izvor. “On je provodio više vremena van kuće nego sa suprugom i ćerkom, što je izuzetno smetalo Jasmini. Ona mu je u početku verovala kada joj je pričao kako stalno radi, ali onda je naišla na poruke koje joj se nisu dopale. To je dovelo do žestoke svađe i odluke da se raziđu. Pre pet meseci, ona se sa svojom ćerkom iselila iz stana, ali sada je njihov brak i zvanično okončan. Oboje su obrisali sve zajedničke fotografije s društvenih mreža”, potvrdio je izvor, što je Jasmina takođe potvrdila.Jasmina se smatra jednom od najlepših i najatraktivnijih žena među pevačima, pa je mnoge šokirala vest o okončanju veze s Darkom.

Darko Filipović je postao prepoznatljivo ime u muzičkoj industriji nakon svoje učešća u prvoj sezoni popularnog takmičenja “Zvezde Granda”. Njegov izuzetan vokalni talenat i harizmatična scenska pojava osvojili su publiku, a Darko je brzo stekao zavidnu popularnost. Tokom svog takmičarskog puta, Darko je oduševljavao žiri i gledaoce svojim emotivnim interpretacijama pesama. Njegova jedinstvena interpretacija i sposobnost da prenese snažne emocije kroz svoje nastupe doneli su mu titulu jednog od favorita i pomogli mu da se plasira daleko u takmičenju.

Nakon svog uspeha u “Zvezdama Granda”, Darko je nastavio da gradi svoju karijeru kao profesionalni pevač. Objavio je nekoliko albuma i singlova koji su naišli na pozitivan odjek kod publike. Njegova muzika kombinuje različite žanrove poput popa, narodne i folk muzike, prilagođavajući se ukusima i preferencijama šireg auditorijuma.Darko Filipović je postao prepoznatljiv po svom snažnom vokalu, emotivnim tekstovima i energičnim nastupima na sceni. Njegovi fanovi su mu ostali verni tokom godina, podržavajući ga kako na koncertima, tako i na društvenim mrežama.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here