Iona Novak koja dolazi iz Kikinde sumnja da joj je jedan od blizanaca , koje je rodila 3.marta 1997 .godine u Beogradu , ukraden . Naime , ona je izjavila da je rodila blizance , te da su joj doktori rekli da nažalost jedan nije preživio , ali je ona istakla da od bolnice nije dobila nikakav obdukcioni nalaz , otpusni list ili smrtovnicu .

 

 

Naime , desilo se da je Iona pet godina nakon porođaja u novinama uočava jedno dijete koje je imalo velike sičnosti sa njenim djetetom , ta scena joj baca so na ranu. Naime zbog komlikacija u trudnoći , Iona je iz Kinde prebčena u Beograd u bolnicu gdje je prirodnim putem rodila blizance , i to u sedmom mjesecu trudnoće. Sutradan su joj javili da je jedno dijete preminulo , i ništa joj više nisu rekli .

 

 

Međutim , Iona tvrdi da jo majčinski instikt već 21.godinu govori da je njen drugi sin kome je namjenila ime Endru živ . Međutim nadu joj je dala kolegica njene svekrve , koja radi u školi , te koja je u novinama pročitala kako se za petogodišnjeg dječaka skupla novac za operaciju oka. Sličnost tog dječaka i njenog sna Denisa bila je nevjerovatn , pa je Iona došla i do njegove majke , gdje su se upoznale u jednom restoranu u Beogradu , a s njima su bili i njihovi sinovi. Obojica su imali probleme sa vidom i govorom, a za dva sata koliko su proveli zajedno ni jedan dječak nije nijednom zamucao . Čim su se vidjli , dječak je upita “Mama je li mu ovo brat”. Iona nije htjela nikoga da optužuje ali je ženi ponudila da urade DNK analizu koju bi Iona platila , ali je ta žena odbila , i doala da je siurna da je to njeno dijete te ne želi da ga maltretira. Iona je pokrenula tužbu koja je odbijena uz tvrdnju da nema mnogo osnova.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here