Devedesetih gdina , na muzičkoj sceni se pojavila pjevačica koja je ostvarila zavidnu karijeru i koja danas ima puno hitova iza sebe . Naime , riječ je o Nataši Đorđević, koja je bila jedna od omiljenih pjevačica. Uprkos brojnim hitovima , pjevačica se odjednom povukla sa scene , a tu odluku je donijela zbog odnosa sa nevjenčanim suprugom Goranom Živkovićem.

 

 

Kako doznajemo njen nevjenčani suprug je čak pokušao i da je ubije , a to se desilo tako što je želio da automobil kojim je Nataša upravljala istjera sa puta, ali Nataša na svu sreću je izbjegla tragediju.

 

 

Nataša je ispričala kako se to sve desilo , ona je vozila svoj automobil , kada je njen nevjenčani suprug odjednom iskočio iz žbunja i počeo da lupa na njen prozor , te je skočio na haubu. Nataša se izgubila i u tom trenutku je brzo dala gas i počela da bježi. Njen nevjenčani suprug je sjeo u svoj automobil i krenuo za njom , te je počeo da svojim automobilom gura nju sa ceste .Nataša je bila sigurna da će da nastrada , te da se on neće zaustaviti dok je ne ubije , međutim sreća i njena prisebnost su je spasili . Nataša je izjavila da se vraća na scenu te da će svoju publiku podsjetiti na svoje najveće hitove . Nataša je izjavila i da nikada nije bila osoba koja je volila da se o njoj priča , da na taj način kupi medijsku pažnju . Znala je čak da se iznervira , te da plače kada pročita neki komentar o njoj , a za koji ona zna da nije istina . Nataša je sada naučila da se nosi sa mišljenjem drugih ljudi , ma kakvo ono bilo.

 

 

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here