U nastavku dnaašnjeg članka dotaći ćemo se najnovije teme koja nam dolazi sa naše javne scene , a reč je o tome , a što ste već mogli po naslovu da zaključite , govorit ćemo o Rođi Raičeviću , koji će zasigurno d aostane upamćen po brojnim pesmamma koje je snimio , a koja su ostale iza njega , te je on natsavio da živi među nama iako je pre minuo , pa samim tim nikada neće biti zaboravlje. Naime , on je bio poznat i jako zanimljiv , a novinari su se uvek trudili da saznaju više kad aje reć o njemu , pa samim tim kako o poslovnom , tako i privatnom životu.

Međutim ,ono što je zanimljivo jeste da će njegov kofer da ostane velika misterija i tajna , a podsjećanja radi u zgradi u kojoj je Raičević nekada živio, iza njega je ostao jedan kofer, po koji niko nikada nije došao, pa ni nakon 19 godina, i kofer se i dalje nalazi na istom mjestu, a posebno je zanimljivo to što je ovo jedina stvar koja je toliko ostala misteriozna kada je on i njegov život u pitanju. Naime , on je imao jednu svesku , u kojoj je pisao svoje nove pseme , a nakon sm rti njegova je sveska pronađena.

Dakle , tako je se kasnije pojavila priča kako je svesku navodno uzeo još jedan naš poznati pevač , a koji je te pesme kasnije snimio , te je većina postala kit , a ono najgore jeste da je sebe prestavio kao autora , a priča je tada koja kruži estradnim kutcima. 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here