Najpoznatiji rijaliti program Zadruga polako se bliži kraju . Glavne zvijezde u rijalitiju Zvezdan Slavinić i Anđela Đuričić su diskvalifikovani iz rijalitija , zbog toga što su prekršili ugovor , i sada su produkciji dužni 50 hiljada eura odštete. Nakon napuštanja rijalitia , Zvezdan i Anđela su se smjestili u stan Zvezdanovog oca Moke , koji je njihovu vezu od početka podržao , iako je Zvezdan bio zauzet čovjek koji je napolju ostavio nevjenčanu suprugu Anu Ćuričić s kojm je živio čak 15.godina.

 

 

Naime , Moka je odlučio da ih primi u svoj stan , jer nisu imali gdje da odu , te se zahvalio fanovima koji su slali pklone na njegovu adresu . Međutim , kako mediji prenose , već su počeli problemi u njihovom zajedničkom životu , a navodo se Anđela svakodnevno svađa sa Mokom . Kkao doznajemo on njoj ide na živce i nagovara Zvezdaa da Moku istjera iz stana .

 

 

Na društvenim mrežama se pojavila Mokina fotografija na kojoj se vidi kako je njegova ruka sva u ranama , te su odmah krenule špekulacije da ga je Zvezdan tukao . Međutim , to nije istina , i kako doznajemo Moka je želio da ukloni ime svoje bivše supruge sa ruke , te se zbog toga podvrhgao zahvatu skidanja tetovaže. Kako smo mogli vidjeti na fotografijama , Mokina ruka trpi velike bolove. Moka još uvijek nije rekao razlog za svoj postupak skidanja tetovaže , a poznato je da je i Zvezdan uradio slično dok je još bio u Zadruzi . On je naime pokušao sam da ukloni tetovažu s noge , koja je bila posvećenja njegovoj bivšoj ženi , a kako mu nije polazilo za rukom , potražio je pomoć

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here