Pjevačica Tijana Dapčević je svoju muzičku karijeru započela davne 2000-te godine. Naime , u tom periodu je njena muzička karijera dosegla vrhunac , a njene pjesme su tada postale veliki hitovi. Osim muzikom , Tijana je odlučila da se počne baviti i voditeljstvom kao i novinarstvom , pa je jedno izvjesno vrijeme imala i svoju sopstvenu emisiju na makedonskim televizijama .

 

 

 

 

Tijana je u sretnom braku već 21.godinu , a nedavno su njen suprug Milan Dapčević i ona proslavili svoju godišnjicu , Tijana je sve ove godine uspjela svoj privatni život da drži daleko od očiju javnosti , što to nije bio slučaj sa njenim kolegama . Sada je Tijana odlučila da svoju publiku počasti jednim videom na Inastagramu , u kojem su njen suprug , sin i ona zajedno.

 

 

Video koji možemo naći na njenom Instagram profilu , pobrao je simpatije brojnih pratilaca . U videu se vidi da je njen suprug ostao potpuno isti , i čak nakon toliko godina nije nimalo ostario , godine mu ništa ne mogu . Mnogi mediji su špekulisali kako je Milan prevario Tijanu , ali im nije uspjelo da njihov brak i njihovu ljubav poljujaju.Tijana je više puta demantovala navode o Milanovom nevjerstvu , ali je na kraju ipak odlučila da odustane i da prestane da se zamara novinarskim naslovima , jer kako ona kaže , nije bitno šta pišu , bitno je ono što je istina. Tijana je također priznala da je i ona uvijek bila vjerna svom Milanu , te da nikada nije ni pomislila na prevaru , možda samo sa Džonijem Depom , našalila se Tijana , i kroz smijeh dodala da su za uspješnu vezu i brak nabitnije povjerenje i poštovanje.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here