Ksenija Deli je postala prepoznatljiva javna osoba kao moldavska manekenka koja se proslavila sudjelovanjem u spotu Justina Biebera za pjesmu “What Do U Mean?” Međutim, njezina slava znatno je porasla nakon što se udala za egipatskog biznismena Osamu Fatija Rabagha Al Sharifa, koji je bio 36 godina stariji od nje. Ova razlika u godinama izazvala je negativne komentare i spekulacije da je njezin motiv za brak s milijarderom bio financijske prirode, a ne romantičke.

Ksenija Deli trenutno ima 32 godine, dok njen suprug ima 68 godina. Unatoč ovoj značajnoj razlici u godinama, par je odlučio izgraditi obitelj, a Ksenija je rodila kćer Osamu. Njihov brak traje već nekoliko godina, ali i dalje se suočavaju s kritikama i sumnjama da je Ksenija s njim samo zbog njegova bogatstva. Iako neki gledatelji vide njihovu ljubav kao iskrenu, drugi smatraju da Ksenija glumi ljubav kako bi iskoristila financijske resurse svog supruga.

Ksenija često dijeli slike sa svojim suprugom na svom Instagram profilu, uz poruke koje otkrivaju njene emocije prema njemu. Dok neki komentiraju kako izgledaju kao zaljubljen par, drugi izražavaju sumnje zbog razlike u godinama i sugeriraju da Ksenija samo igra ulogu kako bi iskoristila bogatstvo svog supruga.

Ksenija uživa u luksuzu, redovito odlazi na skupa putovanja i pokazuje svoje skupe odjevne komade i dizajnerske torbice na društvenim mrežama, gdje ima velik broj pratitelja. Njezin suprug, s druge strane, izgleda mlađe i sretno uživa u njihovom odnosu. Par se vjenčao 2016. godine na raskošnom vjenčanju na otoku Santorini koje je koštalo milijun eura. Ova svečanost održana je u vinariji s prekrasnim pogledom na more i okupila je oko 150 gostiju. Tijekom vjenčanja posebno se isticala impresivna torta visoka preko jednog metra.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here