Poznata umjetnica Madonna nedavno je bila hospitalizirana zbog teške infekcije, što je dovelo do odgode njenog planiranog globalnog turneje “Madonna: The Celebration Tour”. Prema ekskluzivnim informacijama Page Six, pjevačica je nedavno pronađena bez svijesti i hitno prevezena u bolnicu u New Yorku, gdje je bila intubirana. Srećom, uskoro je došla svijesti i trenutno se oporavlja, ali još uvijek ostaje hospitalizirana. Iako trenutno nema službenog datuma za ponovno zakazivanje turneje, obožavatelji će biti obaviješteni kada Madonna bude spremna nastaviti s planiranim nastupima.

Osim toga, Madonna je nedavno prošla kroz još jedan težak gubitak. Njen najstariji brat, Anthony Ciccone, preminuo je u veljači. Izvještaji sugeriraju da je Anthony imao razne zdravstvene probleme, uključujući rak orofarinksa, koji je vjerojatno pridonio njegovoj preranoj smrti. Objava na Instagramu Joea Henryja, koji je oženjen Madonninom sestrom Melanie, potvrdila je tu tužnu vijest.

Iako su detalji o njihovom odnosu rijetki, spominje se da su Madonna i ostali članovi obitelji imali složen odnos s Anthonyjem. Unatoč tim izazovima, Madonna je pružala podršku svom bratu na najbolji mogući način, pridržavajući se granica koje su postavljene. Tijekom njegovih posljednjih mjeseci, obitelj je redovito posjećivala njegov dom, iako su se međusobni odnosi tijekom vremena oslabili.

Trenutno je prioritet za Madonnu njen potpuni oporavak i briga o vlastitom zdravlju. Obožavatelji će morati biti strpljivi dok se ona ne oporavi i donese odluku o novom terminu turneje. Madonna je izrazila svoje oduševljenje turnejom i obećala spektakularne nastupe, ali sada je fokusirana na svoje zdravlje prije nego što se posveti nastupima širom svijeta. Ova svjetski poznata glumica i dalje drži do sebe bez obzira na godine.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here