Tokom svih ovih godina, domaći televizijski kanali su ugostili brojne ljepotice, a svakodnevno gledajući televiziju, vidimo žene čije obrazovanje često nije poznato javnosti. Neke od tih žena su stekle formalno obrazovanje u svojim profesijama, dok su druge na početku karijere slijedile različite puteve. Marija Kilibarda, općepoznata osoba, završila je studij na Fakultetu političkih nauka, smjer socijalni rad i politika. Također, posvetila je vrijeme sticanju diplome iz sportskog menadžmenta na Sveučilištu. Danas je slavna zbog svog izvanrednog fizičkog izgleda i vokalnog talenta. Fokusirajući se na Deu Đurđević, postigla je zapaženi uspjeh završivši diplome iz dva različita područja.

Pored studija novinarstva, bavila se i preddiplomskim i diplomskim programima iz oblasti državne sigurnosti. Naime, Dea Đurđević je svoje slobodno vrijeme često posvećivala usavršavanju na strelištu. Trenutno obavlja dužnost u jutarnjem programu. Jovana Jeremić je poznata kao jedna od najprisutnijih voditeljica u Srbiji. Često naglašava svoj uspjeh u diplomiranju na prestižnom Pravnom fakultetu u Beogradu, na što je izuzetno ponosna.

Osim toga, magistrirala je i trenutno radi na televiziji, gdje vodi i uređuje emisiju “Vikend Jutro”. Sanja Marinković je odmah nakon srednje škole upisala studij menadžmenta. Kasnije je uspješno završila program financijskog menadžmenta. Tijekom godina postala je vrlo cijenjena kao dugogodišnja voditeljica i urednica popularne emisije “Magazin In”.

Jedna osoba koja je nadaleko poznata po svom jedinstvenom glasu je Lea Kiš. Lea Kiš je magistrica komunikologije i doktorica znanosti iz područja kulture i medija na Fakultetu dramskih umjetnosti. Također, Sanja Kužet, poznata voditeljica televizijskog programa “Zvezde Granda”, završila je studij geografije i uspješno diplomirala iz ekonomije međunarodnog poslovanja. Naposljetku, tu je i Tamara Raonić, koja je nekada bila voditeljica Grand Showa i mnogima je dobro poznata. Nakon što se povukla iz showbiz industrije, odlučila se fokusirati na svoju obitelj. Važno je napomenuti da je prije nego što je krenula u karijeru završila samo osnovnu školu. Uskoro nakon završetka škole, sudjelovala je u natjecateljskom procesu za postizanje statusa stjuardese u zrakoplovnoj kompaniji i pokazala se uspješnom.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here