Danas, u nastavku ovog članka, želimo da se osvrnemo na dešavanja na domaćoj estradi koja je u potpunosti posvećena novogodišnjim i božićnim praznicima. Mnogi estradni umetnici zakazuju nastupe i gostovanja u novogodišnjim emisijama, dok se televizijske kuće nadmeću oko toga ko će privući veće i poznatije zvezde za svoje novogodišnje programe. Očekuje se da će TV Pink, kao i obično, privući najviše pažnje, jer svi žele da se pojave u njihovom programu koji prate gledaoci širom Balkana tokom najluđe noći.

Danas ćemo posebno razgovarati o jednom umetniku koji se istakao na naslovnoj slici, a reč je o Amar Jašarspahiću, poznatom kao Gile. On je jedan od omiljenih pevača u celom regionu i zasluženo je stekao svoju popularnost. Amar Jašarspahić Gile je jedan od retkih pobednika muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” koji je uspeo da izgradi uspešnu karijeru. Poznat je po tome što je ljubimac žena, što je doprinelo krahu njegovog prvog braka, iz kojeg ima dete. Nakon razvoda, živeo je kao slobodan muškarac.

Mediji su ga povezivali s pevačicom Milicom Todorović, ali to su na kraju bile samo glasine. Amar Jašarspahić Gile osvrnuo se na godinu 2021. i izrazio nezadovoljstvo svojom profesionalnom situacijom jer je imao problema da obezbedi dovoljno posla i prihoda. Sada mu je najvažnije da provodi vreme sa svojim sinom, s kojim je nedavno proveo 15 dana na zimovanju i pripremio mu iznenađenje u obliku poklona.

Što se tiče ljubavne strane života, Amar nije želeo da žuri i ponovo stane pred oltar. Ipak, istakao je da bi lako mogao ponovo da se venča ako pronađe pravu osobu. Takođe je najavio izlazak prelepe balade koja će opisati njegov život, a očekuje se da će biti objavljena do Nove godine. Trenutno je srećan sa svojom porodicom i uživa u svim aspektima svog života.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here