Pjevač Darko Lazić, osim što je poznat po svojoj talentiranoj vokalnoj izvedbi, često privlači pažnju javnosti i zbog svog turbulentnog privatnog života. Nedavno je ozvaničio vezu sa Katarinom, s kojom je već nekoliko mjeseci u vezi, te je prvi put javno progovorio o njihovom poznanstvu i o tome kako su se njihovi putevi isprepleli kroz godine.

Darko je otkrio da se poznaju već 13 godina i da su bili u vezi u prošlosti. Bez obzira na prethodne veze i rastanke, uvijek su se poštovali i ostali u kontaktu. Darko je iskreno priznao da je sve svoje bivše djevojke varao s Katarinom, te da su se odlučili za zajednički put tek sada kada su oboje prošli kroz razne životne situacije.

 

Osim toga, Darko je istaknuo da ima dvoje djece iz prethodnih veza i da cijeni tu ljubav i iskustvo koje mu je donijelo. Sada, u svojim 31 godini, osjeća potrebu da se smiri i da se posveti pravoj ljubavi. On kaže da se prvi put osjeća zaista zaljubljenim i da je sazrio kako bi cijenio i shvatio pravu ljubav na pravi način.

Darko nije brinuo o tome kako će njegove bivše partnerice protumačiti ove izjave, već je iskren i otvoren u svojim osjećajima. Njegova ljubav prema Katarini je iskrena i važna mu je, a on se ne opterećuje mišljenjem drugih. Darko također ističe da ga nije briga hoće li njegova obitelj prihvatiti Katarinu jer je ona voljena i od strane njegove obitelji. Svi su zajedno vetar u leđa za ovaj par. S Darkovim iskrenim izjavama, javnost je dobila uvid u njegovu trenutnu sreću i ljubavnu situaciju. Njegove riječi pokazuju da je sazreo i da cijeni pravu ljubav koju dijeli s Katarinom, te da se nada da će imati sretan i ispunjen život zajedno.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here