Najkarizmatičnija osoba na malim ekranima je Jovan Memedović , koji je na televiziji već nekoliko decenija . U prošlosti je bio voditelj oznatog kviza “Potera” , a zatim je osmislio i godinama vodio poznatu emisiju “Sasvim prirodno” na državnoj televiziji.

 

 

Jovan je rođen u Beogradu 1960.godine , a u rodnom gradu je završio gimnaziju i ivišu srednju školu , a zatim je diplomirao na Fakultetu za fizičku kulturu. Tokom studija također nekoliko godina je proveo trenirajući džudo , a do danas je ostao strastveni obožavatelj boksa . Jovan je nakon diplomiranja dobio mjesto u državnoj televiziji.

 

 

Jovan još od djetinstva ima naklonost prema prirodi , i njegov početni pohod na kreiranje i uređivanje sadržaja bio je sa emisijom Svjetlova i ribolova . I dalje je predani zaposlenik državne televizije, i vodi emisiju “Sasvim prirodno “, koje istažuje neistražene dijelove Srbije i šire. Njegov privatni život je bio mnogo buran , a kako je poznato sa svojom bivšom suprugom Mirjanom ima sina Uroša i kćer Mašu. Nakon više od dvadeset godina zajedničkog života , sporazumno su se razveli . Jovan svoj privatni život želi da drži dalje od medija , te voli da uživa sa svojom porodicom bez pretjeranog eksponiranja. Njegova biša supruga Mirjana , također voli putovanja i uživa u prirodi , i bavi se aromaterapijom , a nedavno je na društvenim mrežama podijelila svoje fotografije sa putovanja u Holandiju. Mirjana uživa u životu , djeca su sada odrasla , žive svoje život , a Mirjana se posvetila sebi i voli da putuje , da se opušta i sve to dijeli na društvenim mrežama sa svojim pratiocima.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here