Ljubav se često ispostavlja kao neprolazna i ne poznaje ograničenja postavljena godinama. Kao što to pevački stihovi sugerišu, prava ljubav ne zavisi od broja godina. Upoznajte Davida (70) i Džeki (28) iz Srbije, par koji živi po tom principu, ne dopuštajući da godine budu prepreka njihovoj ljubavi. Njihova priča je inspirativan podsjetnik da prava veza ne zavisi od broja prolaznih godina.

Njihova priča počinje pre pet godina, kada su se prvi put spojili putem dejting aplikacije. David je tada putovao Filipinima, Džakijinoj rodnoj zemlji, i njihovi izlasci brzo su prerasli u dublju vezu. Bez obzira na godine koje ih razdvajaju, njihova veza je napredovala i rezultirala brakom 2018. godine. Danas zajedno žive u Ouklendu, Kalifornija.

Džaki je otvorila TikTok profil na kojem sa svojim suprugom deli deli svakodnevicu i ljubavnu priču, ignorišući zlobne komentare i predrasude. Iako su se pojavili komentari koji su pokušavali osporiti njihovu ljubav zbog razlike u godinama, David i Džeki nisu dozvolili da ih to obeshrabri. Naprotiv, kroz svoje video snimke pokazuju svoju duboku povezanost i podršku koju imaju jedno u drugom.

Podrška njihovom odnosu sve više raste među njihovim pratiocima na TikToku. Mnogi korisnici iskazuju razumevanje i ohrabruju ih da nastave negovati svoju ljubav. Neki primjećuju da ljubav donosi sreću i da nije bitno koliko je ko godina. Njihova priča oslikava istinu da je ljubav mnogo dublja od površinskih predrasuda, i da prava veza ne zavisi od broja godina, već od zajedničkih vrednosti, podrške i emotivne povezanosti. Najvažnije je povjerenje, podrška, uzajamno razumjevanje ostale stvari i nisu toliko bitne, pa ni sama ljubav.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here