Porodica Ražnatović je jedna od najpoznatijih u domaćim medijima , a najviše pažnje se pridodaje pjevačici Ceci. Naime , njena karijera je krenula uzlaznom putanjom početkom devedesetih godina , kada se Ceca udala za Željka Ražnaovića. Kako je poznato da je Željko bio veoma utjecajan u Srbiji , na radiju su se tada vrtile samo Cecine pjesme , koje su postale veliki hitovi , koji se i danas pjevaju.

 

 

U braku sa Arkanom , Ceca je doila dvoje djece , sina Veljka i kćerku Anastasiju , a nakon smrti supruga , Cca se posvetila odgoju djece , te svojoj karijeri. Veljko i Anastasija su zbog svojih roditelja postali veoma popularni , a kako je Anastasija krenula majčinim stopama i počela se baviti pjevanjem , mnogi su je uspoređivali sa Marinom Visković te istakli kako njih dvije veoma sliče.

 

 

 

Nevjeovatna sličnost između Marine i Anastasije , navela je mnoge da se zapitaju da li su one stvarno sestre. Marina se jednom prilikom i našalila kako je Ceca njena biološka majka , te da ju je rodila veoma mlada , pa ju je morala predati Gordani jer joj je karijera tada bila u usponu. Njena šaljiva objava , svojevremeno je privukla pažnju javnosti i često se provlači veza između Ražnatovića i Marine Visković. Mnogi su pomislili da su Marina i Anastasija sestre zbog nevjerovatne fizičke sličnosti . Poznato je da je Mraina bliska prijateljica porodice Ražnatović , te je glavni gost na svakom slavlju koje porodia Ražnatović organizuje , a njihovi profili na društvenim mrežama su ranije bili ispunjeni zajedničkim fotografijama. Nedavno je u javnost procurila vijest o Anastasijinoj trudnoći , a Marina je izjavila da je veoma sretna zbog nje.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here