Jedna od najpopularnijih TV voditeljica u Srbiji je svakako Dragana Katić , koja je publiku osvojila svojom profesionalnošću , i pozitivnom energijom , kojom zrači čak i preko malih ekrana. Dragana je svaki program započinjala sa osmijehom , a niko osim njenih najbližih saradnika , nije znao za njene teške trenutke kojih je imala jako mnogo.

 

 

Naime , Dragana je samohrana majka blizanaca , a to malo ko zna. Voditelica svoj privatni život , a posebno svoju djecu , pokušava zaštititi od očiju javnosti . Nikada nije htjela otkriti previše detalja, a sigurno je imala dobre razloge za to.Naime , Dragana je živjela sa svoja dva sina , koji su rođeni 1998.godine. Tadašnji partner odnosno njihov otac , ju je ostavio kada je bila trudna, i sa svim teški izazovima u om periodu nosila se sama.

 

 

Najveću podršku je imala od svojih roditelja , koji su joj pružali i ljubav i podršku kroz teško razdoble roditeljstva. To su joj bili najvažniji faktori , koji su joj pružali snagu da nastavi sa svoom borbom. Draganin dom je uvijek bio ispunjen sa ljubavlju i toplinom , a 1998.godine , vrata svoga doma je otvorila novinarima.Dragana je kupila stan blizu svojih roditelja , pa joj je to zasigurno bilo oakšanje , jer su joj puno pomagali toko njihovog odrastanja. Dragana ističe da su oni sada veliki momci , te je izuzetno ponosna u kakve su osobe izrasli. Dragana ističe da su joj njena djeca uvijek bila najveće blago u životu , uprkos svim nedaćama koe su je zadesile , oni su bili glavni razlog njene borbe , i uspjela je da ih odgoji onako kako je i željela.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here