Mira Škorić je nedavno donela odluku da se odvoji od sveta snimanja i izvođenja, odvojivši se od dosadašnje rutine. Umjesto toga, pronašla je utjehu u životu daleko od reflektora medija, jer je to u skladu s njenim trenutnim željama i interesima. Upravo je prošle godine radosno proslavila sklapanje svete bračne veze svoje jedine naslednice Milice. Svaki novi dan koji svane donosi Miri osjećaj dubokog uvažavanja i ona svim srcem prihvaća svakodnevne aktivnosti koje joj donose ispunjenje.

Međutim, važno je istaći da pevačičin put nije uvek protekao glatko; u stvari, bilo je sasvim suprotno… Informacije predstavljene u ovom članku će se nastaviti nakon što se oglas završi. Prije više od petnaest godina prošla je kroz duboko traumatičan incident: početak teške bolesti s kojom se borila duži vremenski period. Ova bolest je uvelike uticala na njeno fizičko blagostanje, ali je, srećom, prije tri godine dostigla ključni trenutak transformacije i samouvjereno proglasila da je potpuno izliječena.

Razmišljajući o svojoj napornoj ekspediciji, ona sada prepoznaje nastanak novog i osnažujućeg poglavlja u svom postojanju. Tokom čitavog svog postojanja, dosledno sam pokazivao ravnodušno i nemarno držanje prema svom ličnom blagostanju, jer je to u skladu sa mojim suštinskim karakterom. Ipak, samo prisjećanje na period koji je prethodio mom nesretnom susretu sa bolešću ispunjava me osjećajem nelagode i strepnje. Došao je specifičan slučaj u vremenu kada je neobjašnjiv umor počeo da prožima moje biće, prkoseći svim pokušajima da se borim protiv njega.

Istovremeno, doživjela je neobjašnjiv i zagonetan gubitak težine. Kao neko ko je odbio da podlegne osećanju kajanja ili anksioznosti zbog bolesti, nastavila je sa svojim životom, strastveno se baveći pevanjem, snimanjem muzike i aktivno tražeći prilike da pokaže svoj talenat ogromnoj publici. Otvoreno je priznala da je ignorisala suptilne znakove upozorenja sve dok limfni čvor nije neočekivano natekao i postao vidljiv na njenom vratu, posebno izronivši neposredno iznad ključne kosti. U tom trenutku je u potpunosti shvatila ozbiljnost i ozbiljnost svoje situacije.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here