Pjevač Bojan Tomović, koji se dugo povukao iz javnosti, nedavno je odlučio podijeliti svoju priču o turbulentnom životu u jednoj epizodi emisije “Ispovijedi” na televiziji “Nova”. Tokom osam godina tišine, suočio se s mnogim izazovima, uključujući brak, razvod, promjenu vjere i čak nekoliko pokušaja samoubojstva.

Bojan je šokantno priznao da je poljubio brata svoje tadašnje supruge, ali je objasnio da je to bila samo šala koja se dogodila dok su bili mladi. Pojasnio je da ih je tijekom igre potaknula njegova supruga da se ljube jezicima i da se radi samo o bezazlenoj šali.

Pjevač je također otkrio da je neko vrijeme prihvatio islam kao svoju vjeru, ali je ubrzo shvatio da nije pravi vjernik i postao je agnostik. Ranije je izjavio da je u islamu pronašao unutarnji mir i iskupljenje te da mu je ime Ammar dano jer na arapskom znači “život”. Međutim, kasnije se odrekao islama i promijenio svoje prezime iz Tomović u Moštrokol. Ovo novo prezime nije izmišljeno, već je talijanskog porijekla. Bojan je objasnio da mu je prethodno prezime bilo Moštrokol, ali su ga promijenili u Tomović zbog problema s krvnom osvetom.

Bojan je iskreno govorio o svojim problemima s alkoholizmom i bipolarnim poremećajem. Ova kombinacija ga je dovela do više pokušaja samoubojstva i konačnog razvoda od supruge. Unatoč svim izazovima koje je prošao, Bojan Tomović, sada poznat kao Moštrokol, odlučio se za novi početak u životu. Svako treba da radi ono što ga ispunjava pa tako mi i njemu želimo svu sreću svijeta i dokle god ne ugrožava druge sve je stvar njegovog izbora i sreće.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here