Snaha popularne pjevačice Svetlane Cece Ražnatović , Bogdana Ražnatović , je prije nekoliko dana , carskim rezom na svijet donijela svog drugog sina Krstana. Veljko i Bogdana , imaju jednog siana , koji je ime dobio po svom pokojnom djedu Željku Ražnatoviću , a njihov drugi sin Krstan je rođen upravo na rođendan svog djeda Željka.

 

 

Bogdana je s obzirom na porod carskim rezom , morala nekoliko dana provesti u bolnici , a za to vrijeme dok su mama i beba u bolici , u Cecinoj vili na Dedinju se slavilo rođenje nasljednjika , do ranih jutarnjih sati. Na slavlju su bili mnogi Cecini prijatelji i kolege , kao i Bogdanina porodica iz Titela. Najviše pažnje to veče je privukla svakako Bogdanina majka Danijela , koja je sa najstarijom kćerkom Natašom , popodne stigla u porodilište , a već uveče je bila na slavlju , i svi su ogli primjetiti kako se Danijela proljepšala.

 

 

Danijela je na fešti otkrila novinarima , da je jako sretna što je postala baka po četvrti put , te da se s Bogdanom čuje svaki dan , i da maleni unuk najviše liči na svog starijeg brata Željka , samo je malo tamniji. Bogdana je sa bebom jučer izašla iz bolnice , a ponosni tata Veljko je nosio svog drugog sina iz porodilišta. Novinari su željno iščekivali da ugledaju Bogdanu i bebu , pa su ispred porodilišta čekali i nekoliko sati. Bogdana se pojavila u bež kompletu , a ono što je sve iznenadilo je svakako njena savšena figura, niko nebi rekao da je samo prije nekoliko dana bila u drugom stanju  , te da je rodila drugo dijete.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here