Pjevačica Lepa Brena je jedna od najpoznatijih pjevačica na našim prostorima. Njena karijera je krenula uzlaznom putanjom još za vrijeme bivše Jugoslavije , kada je pjevačica nastupala sa grupom Slatki Greh , koja ju je proslavila. Grupa je zajedno sa Brenom svaki dan punila stadione i dvorane širom zemlje , ali i van granica . Brena je u Bugarskoj bila omiljena pjevačica , a i danas tamo ima mnogo fanova.

 

 

Početkom devedesetih Brena je stupila u brak sa Bobom Živojinovićem , i s njim je i ostala. Njih dvoje su već skoro tri decenije u skladnom braku , u kojem su dobili dva sina Stefana i Viktora , a sa njima je odrastao i Filip , koji je Bobin sin iz prvog braka , i Brena s njim ima odličan odnos. Iako je ušla u sedmu deceniju života , Brena i danas akticbo nastupa .

 

 

Poznato je da se Brena podvrgla mnogobrojnim estetskim zahvatima , i mnogi joj zbog toga zamjeraju, jer smatraju da bi bila mnogo ljepša prirodna , i da treba da stari u skladu sa godinama. Brena sada ima 63.godine , a zbog operacija izgleda dosta mlađe .Nedavno je Brena svoje fanove iznendila sa kućnim videom u kojem je pjevačica bez truna šminke. Na videu pjevačica pjeva , a u omentarima ispod se nižu brojni komplimenti na račun njenog glasa kao i izgleda. Pjevačica se ne ustručava da ponekad objavi fotografije na kojima izgleda prirodno i bez šminke , a mnogi se slažu sa činjenicom , da joj godine ne mogu ništa , i sa glasom i sa stasom. Brena i u sedmoj deceniji pjeva jednako dobo kako je to radila i sa dvadeset godina.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here