Rijaliti program Zadruga se bliži kraju , a kako je direktor Pink Media Group , Željko Mitrović izjavio , više se rijaliti neće emitovati. Naime , on je tako odlučio na preporuku predsjednika Sbije Aleksanra Vučića, a sve to zbog dva užasna masakra oja su se u Srbiji dogodila početkom mjseca. Naime , brojni građani su izašli na proteste i rekli da im je dosta nasilja koje se propagira u rijalitiju Zadruga . Poznato je da su učesnici Zadruge kriminalci i stralete , a glavna zvijezda aktuelne sezone je Zvezdan Slavinić koji je osuđivani ubica , i veoma agresivan lik , što je više puta pokazao i u Bijeloj kući.

 

 

Zvezdan i njegova upola mlađa ljubavnica Anđela su diskvalifikovani iz rijalitija , a produkciji su dužni po 50 hiljada eura jer su prekršili ugovor. Nakon napuštanja Zadruge , Zvezdan i Anđela nisu imali gdje da odu , pa ih je u svoj stan primio Zvezdanov otac Moka . Naime , iako se Zvezdan i Anđela smatraju veoma obraženim ličnostima , oni ipak imaju veliki broj fanova , koji su odlučili da sakupe novac i da Zvezdanu i Anđeli kupe stan , te da ih na taj način stanbeno obezbjede .

 

 

Njihovi fanovi koji same sebe nazivaju Bungiši , su se udružili i sakupljaju novac kako bi im kupili stan. Izavili su ako ne skupe toliki novac , onda će barem skupiti onoliko koliko je dovoljo za izdavanje . U ovoj grupi ima mnogo fanova koji su u inostranstvu , i za koje se smatra da će vro lako prikupiti sumu od 100 hiljada eura , te da će Zvezdanu i Anđeli kupiti stan u Beogradu.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here