Proteklih mjesec dana glavna vijest u medijima je Anastasija Ražnatović i njen izabranik , fudbaler Nemanja Gudelj. Naime , par je prije nekoliko nedjelja objavio da je mlada pjevačica u drugom stanju , te da ponosni roditelji na jeen očekuju rođenje svoje djevojčice. Svi su bili presretni zbog viesti o trdnoći , a Ceca se posebno radovala što će postati baka po treći put.

 

 

Međutim , na veliku žalost Nemanje i Anastasije desio se veliki gubitak. Anastasijina trudnoća je prekinuta.Naime , kako je poznati fudaler Nemanja Gudelj objavio na svom Instagram profilu , Anastasija je izgubila bebu.

 

 

“Podijelili smo sa vama lijepe vijesti , bili ste svim srcem, čestitkama i porukama uz nas. Hvala vam na tome. Nažalost sada imamo loše vijesti ali znamo da ćemo imati vašu podršku i razumijevanje da o tome ne želimo da pričamo. Na našu veliku žalost Anastasija i ja smo izgubili našu bebu . Ovo je bolan trenutak za nas , ali naša ljubav će i ovo pobijediti. Hvala na razumijevanju.” Napisao je fudbaler.

 

 

Podsjećanja radi , poznato je javnosti da Anasasija nije bila u dobrim odnosima sa Nemanjinom majkom i sestrom. Naime , vjerujemo da će nako ovog gubitka za cijelu porodicu biti važnije da svi budu zajedno i da se nesuglasice zaborave. Aastasiji i Nemanji je sada potrebna ogromna podrška koju mogu dobiti od svojih najbližih kako bi uspjeli prebroditi ovaj veliki gubitak.Anastasija već duže vrijeme nije bila u Srbiji jer čeka dokumete za stalni boravak u Španiji. Vjerujemo da će sada Ceca doputovati kod kćerke kako bi bila uz nju u ovim teškim trenucima.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here