Današnji dan, 15. jun, predstavlja najveću radost u životu Lune i Marka Miljkovića jer njihova predivna devojčica slavi drugi rođendan. Tim povodom, ponosna mama je podelila dirljivu poruku i emotivne snimke sa svojom mezimicom, koja će uskoro postati starija sestra.

15.06.2021. – Moj najlepši dan ikada! Dan kada je moj anđeo stigao, moje oko lepo i osmeh najlepši… – započela je Luna. – Znala sam da ćeš biti posebna, svoja, tvrdoglava, vesela i jedinstvena! Šta mogu da ti poželim, moja mala, osim da budeš zdrava, s puno zdravlja, osmeha, sreće, radosti i neka te Bog čuva! Ove dve godine su bile izazovne, ali i posebne. Svaki dan rasteš i svaki dan postaješ drugačija… A ova godina će biti još posebnija jer ćeš postati starija sestra! Voli te tvoja mama i želim ti najlepši rođendan! – napisala je, a zatim je dodala stihove Petra Graša. “Ako me pitaju, moja ljubavi, Da li mi nedostaje život pre tebe, Reći ću da ga nije ni bilo bez tebe.”

Luna i Marko su ne samo roditelji divne devojčice, već su i primer prave ljubavi i skladnog partnerstva. Kroz svoju vezu, oboje su dokazali koliko je važno imati podršku i razumevanje jedno za drugo. Od trenutka kada su se prvi put sreli u jednom popularnom rijaliti programu, njihova ljubav je izrasla i proširila se izvan malih ekrana. Iako su često bili izloženi medijskom pritisku i javnom mnjenju, Luna i Marko su ostali snažni, pokazujući da ljubav može prevazići sve prepreke.

U javnosti su bili otvoreni o svojim izazovima i nesuglasicama, ali su isto tako pokazali spremnost da raduju jedno drugo i da zajedno rastu kao par. Njihova podrška jedno drugom u profesionalnim poduhvatima, kao i u ličnim snovima, bila je očigledna.Uzimajući u obzir da će uskoro postati roditelji po drugi put, njihova sloga i timski duh su još više u prvom planu. Luna i Marko su pokazali da se sa ljubavlju, poštovanjem i razumevanjem mogu prevazići sve prepreke i izgraditi snažnu i stabilnu vezu.

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here