Otac kontroverzne zadrugarke Maje Marinković, poznat kao Radomir Marinković Taki, otkrio je da se razmatra njegov ulazak u sedmu sezonu popularne emisije “Zadruga”.Taki ističe da je uveren kako je Maja ispunila svoju “rijaliti penziju” i da je sada red na njemu da stupi na scenu. Nedavno je proveo nekoliko dana u Budvi, iako nije detaljnije otkrio sa kim, izjavio je da je to bilo nešto što nije za javnost. Taki je dobio ponudu da uđe u “Zadrugu 7” i sada će razmotriti tu mogućnost.

Međutim, Taki nije štedeo reči kada je reč o Filipu Caru, nekadašnjem učesniku “Zadruge”. Izrazio je svoje nezadovoljstvo prema njemu, tvrdeći da Car ne sme da se pojavi u Beogradu jer je kukavica koja se plaši suočavanja. Taki je zaključio da ima samo negativne stvari da kaže o Filipu Caru.Ostaje da vidimo da li će Radomir Marinković Taki prihvatiti ponudu i zakoračiti na rijaliti scenu u “Zadruzi 7”, gde bi imao priliku da pokaže svoju prisutnost i iznese svoje stavove.Odnos između Radomira Marinkovića Takija i Filipa Cara bio je prilično napet i pun međusobnih sukoba tokom njihovog zajedničkog boravka u prethodnim sezonama “Zadruge”.

Taki je često javno izražavao svoje negativno mišljenje o Caru, optužujući ga za kukavičluk i nedostatak hrabrosti. Njih dvojica su često ulazili u žestoke verbalne sukobe, iznošenje optužbi i međusobno vređanje.Njihov odnos je kulminirao sukobom u jednom od rijaliti izazova, kada su se fizički sukobili, uz međusobno guranje i vređanje. Taj incident privukao je pažnju gledalaca i izazvao dalje tenzije između njih.

Iako su se nakon rijalitija njihovi putevi razdvojili, neprijateljstvo i animozitet između Takija i Cara ostali su prisutni. Taki je nastavio da javno iskazuje svoje negativno mišljenje o Caru, dok je Car retko odgovarao na te izjave.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here