Poznata pjevačica Nela Bijanić je nedavno otkrila kako se razvela jer ju je muž prevario, ali je priznala kako su se njih dvoje rastali još prije 10 godina, ali da su tek nedavno potpisivanjem papira to i ozvaničili. Kako kaže pjevačica to je život i da sada kaže da kada se ona razvela, svi to mogu, jer je ona jedna porodična žena, koja je sa udajom zaboravila na sve i koja je nastupala po mnogim zemljama nakon udaje i samo je bila na relaciji hotel, klub, aerodrom i ništa je drugo nije zanimalo osim njene porodice. Dodala je da njen bivši ima svoj život, a da je ona osoba koja ne može da pređe preko prevare, te kaže da je bolji dobar razvod nego loš brak. Priznaje da je prije 10 godina saznala za prevaru, ali da je sada u dobrim odnosima sa bivšim, jer ipak zajedno imaju dijete, unuke, zajedničku imovinu.

Kako kaže pjevačica imala je četrdesetak godina kada je saznala za prevaru, te je tada morala biti mentalno jaka, mada je imala emotivnih padova. Kako kaže, ima tu neku intuiciju, da osjeti kada se nešto dešava, te da zna po zvonjavi telefona da li je poziv poslovni ili ne, te da je nekako na kraju uspjela da iz sebe izbaci bijes i očaj, te tugu koja se desi čovjeku u takvoj situaciji

Inače, Nela Bijanić dugogodišnjim napornim radom stekla je hotel i četvorospratnicu koju je prepisala svom nasljedniku Oliveru Mijanoviću. Kako kaže, ekstremno je radila da sve to stvori jer pjeva od svoje 15 godine, ali kaže da je bila i pametna, te da joj je žao nekih njenih kolega koji dođu u neke pozne godine a nemaju ni svoj stan, te da bi ona takve ub*la.

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here