U nastavku dnaašnjeg članka dotaći ćemo se jedne poznate pevačice , a koja je već dugi niz godina prisutna na našoj javnoj sceni , a reč je o ženi koju su prozvali srpskom majkom , a radi se o Ceci Ražnatović . Naime , ona je neko ko nikada svoj privatan život nije eksponirao u javnost , a onda je iznnenadila vest kada je se pre par godina upustila u ljubavni odnos sa Bogdanom Srejovićem . Naime , od toga trenutka interesovanje javnosti i medija za njen privatni život je samo porastao , pa zato sada kad god se objavi bilo šta gde se slavna pevačica zatiče u muškom društvu, to budi razloge za pozornost. Međutim, Ceca je pre nekoliko dana otputovala sa muškarcem u “grad ljubavi”, to je tačno, ali je u pitanju samo dobar prijatelj.

Dakle , kada se bude pronašao partner , on će imati priliku da ovu pevačicu vodi u mnoge druge gradove , ali je ovaj put pevačica odlučila da se uputi u Pariz sa svojim frizerom Stevanom Radivojevićem, a društvo im je takođe pravila i njena sestra Lidija Ocokoljić. Ova ekipa se u Parizu odlično zabavljala, o čemu svedoče i klipovi koje je pevačica objavljivala na svojim društvenim mrežama.

– Vi starite, ja ne starim. Čik pojavite se, bez filtera, ‘ajde, ‘ajde – govorila je Ceca snimajući, dok su se njena sestra i poznati beogradski frizer slatko smejali. Naime , dok se ne pojavi neko novi koće moći da stoji uz Cecu , pevačica će uvek moći da se drži prijatelja , ali i sestre o čijem odnosu je nedavno govorila: – Moja sestra, pored toga što je moj anđeo čuvar, je i moj saborac u svemu. Apsolutna mi je podrška. To je već opštepoznato. Neko je ko zaista brine o meni i uvek je bila tu za mene, od privatnog do poslovnog života. Jedino u javnosti nikada nije volela da se eksponira. Ni kada smo bile klinke nije je interesovao javni život, za razliku od mene. Želela sam ovo što danas radim i uživam u tome – rekla je Ceca o Lidiji.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here